Badkamerpanelen voor snelle renovatie

Dijkmans heeft een uitgebreide collectie watervaste badkamerpanelen zeer geschikt voor de scheepsbouw. Of het nieuwbouw betreft, renovatie, een woon- of binnenvaartschip, wij hebben een passende oplossing.

Functioneel met uitstraling

Ons merk Masq watervaste wandbekleding is zeer geschikt voor het renoveren van de badkamer van uw schip. Deze unieke en praktische panelen kunnen zeer snel een eenvoudig geïnstalleerd worden en zijn verkrijgbaar in een brede collectie aan kleuren en formaten.

Door de unieke samenstelling van realistische gedrukte kunststoffolie, of de digitale print (Revela Premium), heeft het de uitstraling van natuurgetrouwe materialen en is daardoor nauwelijks te onderscheiden.

Uitgebreide collectie

De Masq collectie bestaat uit drie formaten:

Tegels 65 x 37,5 x 0,5 cm
Planken 120 x 18 x 0,42 cm
XL 90 x 260 x 0,5 cm

Het is ook mogelijk de verschillende formaten met elkaar te combineren. Zo wordt er een speels lijnenspel gecreëerd.

Download de brochure onderaan de pagina om de beschikbare decoren te bekijken.

Masq badkamerpanelen - Duurzaam en slim (af)bouwen - Dijkmans Scheepsinterieur

Razendsnelle en eenvoudige montage

Met de watervaste wandpanelen van Masq kan een badkamer zeer snel en eenvoudig gerenoveerd worden. De panelen zijn zelfs op de huidige badkamertegels heen te verlijmen. De panelen zijn 100% watervast en hebben een handige veer- en groefverbinding. Dit maakt renoveren op w schip een snelle en eenvoudige klus zonder hak- of breekwerk!

Masq staat gelijk aan hoge kwaliteit. De panelen van slechts 5 mm dik voelen zo stevig aan als keramische tegels. De kwalitatieve wandpanelen bestaan uit een combinatie van RCB (Rigid Core Board) en een hoogwaardige toplaag. Er zijn ook bijpassende aluminium profielen beschikbaar om het plaatje compleet te maken.


Masq badkamerpanelen

De Revela serie wandpanelen van Masq hebben een zeer uitgebreide collectie aan kleuren. Naast dat de panelen zeer geschikt zijn voor het renoveren van de badkamer zijn de panelen ook geschikt voor gebruik in de keuken. Zo kan er met hetzelfde decor een eenheid worden gecreëerd aan boord van het schip. Het merk komt van Europese bodem en is daarom snel voor u leverbaar.

Meer informatie

Ook uw badkamer renoveren met Masq badkamerpanelen? Neem contact met ons voor meer informatie of download de brochure. U kunt ook altijd vrijblijvend een afspraak maken om de panelen te bekijken of een staal aan te vragen.

Masq badkamerpanelen - Duurzaam en slim (af)bouwen - Dijkmans Scheepsinterieur

Laatste blogs over wanden

  • Maestro CALM wand panelen - Scheepsinterieur - Dijkmans B.V.

Renovatie woonschip

Afgelopen zomer kwam ik voor het eerst in contact met Jan en Jeaninne. Een energiek koppel dat een vrachtschip uit de zestiger jaren omgebouwd tot woonschip. Een prachtig project dat de 40 meter lange >>>

  • Maestro Warm wand panelen - Scheepsinterieur - Dijkmans B.V.

Nieuwe trends: flexibel living

Nu een groot deel van Nederland thuis werkt, is een grote trend op interieur gebied: comfort. Bij deze woontrend staan creatieve oplossingen voor het optimaal benutten van een kleine woonruimte voorop. Deze trend is >>>