Lijstwerk van kwaliteit

Naast ons uitgebreide assortiment wand- en plafondpanelen voor de scheepsinterieur. Hebben wij voor deze branche ook bijpassend lijstwerk zoals plinten en plafondlijsten. Wij hebben lijstwerk in veel verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Zo is er voor elk interieur een passend product.

Rechte gelakte plinten

Een gewild product zijn onze gelakte plinten van Scandinavisch kwaliteitshout. Deze zijn 4-zijdig gegrond en 3-zijdig gelakt en verkrijgpaar in verschillende RAL kleuren. De MDF V313 plinten zijn verkrijgbaar in de breedtes 70, 90 en 120 met een lengte van 2400 mm, te verkrijgen in de diktes 12 en 15 mm.

UL & FTL plinten

Voor het afwerken van u plafonds, hoeken en raamdelen kunt u perfect gebruik maken van onze UL & FTL plinten. Deze plinten hebben een klassieke afgeronde hoek. Deze plinten hebben een afmeting van 8 x 44 x 2400 mm. Verkrijgbaar in de decors Stucco Wit, Parel Wit, en Hoogglans Wit.

Daarnaast is voor vrijwel het gehele Maestro Panel assortiment bijpassen lijstwerk beschikbaar. Bekijk in de brochure van Maestro op de pagina’s 59 & 61 welk lijstwerk beschikbaar is voor de beschikbare decoren.

Maestro Calm plafond - Scheepsinterieur - Dijkmans B.V.

Compleet pakket

Dankzij ons brede assortiment aan wand- en plafondpanelen met bijpassend lijstwerk, kunnen wij u een volledig pakket op maat aanbieden. Op deze manier kunt u al uw benodigdheden op één plek bestellen en zo snel de vaart weer in. Dit werkt tijd- en kostenbesparend!

Voor de complete afwerking kunnen wij u tevens plafondverlichting en bevestigingsmateriaal aanbieden om het plaatje compleet te maken. Graag maken wij samen met u een plan op maat. Neem contact op met branche specialist Henk voor meer informatie.

Laatste blogs over afwerking