Dijkmans is de verdeler in Nederland zijn van het fantastische programma van Maestro wand- en plafondpanelen. Maestro is een merk met unieke looks zoals marmer, eikenhout of beton. Het prachtige assortiment van Maestro is zeer geschikt voor de scheepvaart.

Het wand- en plafondpanelenmerk heeft 5 unieke interieurstijlen opgesteld door trendwatchers en kleurspecialisten. Deze series verschillen van lichte houttinten tot warme accenten. Zo is er de serie Crisp waarin speelse vormen met strakke lijnen worden gecombineerd voor een urban feel, de serie Noble voor een luxueuze sfeer met rijkelijke materialen of de serie Calm met lichte kleuren en natuurlijk hout waarin rust centraal staat.

Dankzij de uitgebreide collectie kleuren is er voor elk schip een geschikt interieur te vinden. Kiest u voor een neutrale look met zachte houttinten of een moderne betonlook. De MDF panelen van Maestro zijn zeer eenvoudig te installeren dankzij de veer- en groefverbinding. U kunt uw huis dan ook in zeer kort tijd een geheel nieuwe uitstraling geven dankzij de verschillende decoren van Maestro. De panelen zijn te verkrijgen in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo zijn er ook vochtwerende panelen verkrijgbaar geschikt voor het afwerken van uw badkamer. Voor vrijwel het gehele assortiment is er bijpassend lijstwerk beschikbaar.

Bekijk de brochure van Maestro om het uitgebreide assortiment te kunnen bekijken. Download de brochure of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.