Een badkamer razendsnel renoveren!
Dat kan met de collectie van Masq wandbekleding. Met bescheiden trots introduceren wij graag dit nieuwe merk in badkamerpanelen gemaakt in Europa. Vanwege groot succes met onze waterdichte panelen, kunnen wij met de toevoeging van Masq een nog bredere collectie aanbieden.

De wandpanelen van de Revela serie bestaan uit een combinatie van kunststof en een hoogwaardige toplaag. Door de unieke samenstelling van realistische gedrukte kunststoffolie, of de digitale print (Revela Premium), heeft het de uitstraling van natuurgetrouwe materialen en is daardoor nauwelijks te onderscheiden.

De panelen zijn slechts 5 mm dik maar voelen zo stevig aan als keramische tegels. Bovendien zijn ze te monteren met de Masq Glue op de bestaande muurbekleding en dus uitermate geschikt voor renovatie. De panelen zijn daarnaast netjes af te werken met de bijpassende aluminium profielen.

Deze Masq collectie bestaat uit drie formaten:

Tegels 65 x 37,5 x 0,5 cm
Planken 120 x 18 x 0,42 cm
XL 90 x 260 x 0,5 cm

De installatie is eenvoudig dankzij de veer- en groefverbinding en 100% watervast en vochtbestendig. De verschillende formaten zijn met elkaar te combineren zodat er een levendig samenspel plaatst vindt. Een feestje voor elke badkamer groot of klein.

Download de brochure of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.