Nu een groot deel van Nederland thuis werkt, is een grote trend op interieur gebied: comfort. Bij deze woontrend staan creatieve oplossingen voor het optimaal benutten van een kleine woonruimte voorop. Deze trend is uiteraard zeer geschikt voor de scheepsbouw. De comfortabele stijl kunt u eenvoudig doortrekken in uw interieur. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van veel zachte materialen. Een nog steeds terugkerende stof hierbij is velours.

Scandinavische design

Een andere tijdloze trend is de Scandivische woonstijl. Deze trend kunt u eenvoudig toepassen op uw interieur door het gebruik van minimalisme en het gebruik van lichte kleuren. Bij uw wanden kunt u hiervoor kiezen voor het gebruik van een lichte houttint. Dit geeft uw interieur een rustige uitstraling en tevens het gevoel van luxe.

Zomer 2020

Een belangrijke kleur dit seizoen zijn alle kleuren van bordeaux tot paars! Deze kleuren gaat u veel terugzien. De warme kleurtinten kunt u eenvoudig toepassen in uw interieur. Kies voor een accent in uw interieuraccessoires of kies gedurfd voor een gehele wand! In onze assortiment hebben wij genoeg wanden geschikt voor deze trend in verschillende rode en bruine tinten.